HR voor MKB

Praktisch HR-advies op afroep

Als ondernemer met personeel in loondienst heeft u te maken met allerlei zaken op HR-gebied. Vaak is het voor u niet rendabel om een eigen HR-functionaris in dienst te nemen. Met Lemniscaat Coaching & Advies haalt u deskundigheid in huis op het moment dat u dat nodig heeft. Een vaste professional die u en uw bedrijf kent.

U kunt Lemniscaat Coaching & Advies inzetten bij allerlei vragen op het gebied van personeel. Bijvoorbeeld bij vragen met betrekking tot arbeidsvoorwaarden, (langdurige) ziekte-uitval en Wet Poortwachter, of begeleiding van een medewerker die onvoldoende functioneert, maar ook bij (dreigend) ontslag. Ik richt mij op de balans tussen organisatiebelang en medewerkersbelang en waar nodig het herstellen van die balans. Dat kan bijvoorbeeld door het inzetten van deskundige begeleiding en coaching of het stimuleren van de ontwikkeling van de medewerker door opleiding en training.

Heeft u een concrete vraag of wilt u eens kennismaken, neemt u dan vrijblijvend contact op. Ik maak graag een afspraak met u. De contactgegevens vindt u op de pagina Contact.

 

HR Abonnement

Uw vaste HR-adviseur

Speciaal voor kleine organisaties (maximaal 50 medewerkers) biedt Lemniscaat Coaching & Advies het HR Abonnement. Met het abonnement heeft u altijd een HR-adviseur bij de hand. Een deskundig adviseur die antwoord geeft op uw vragen op het gebied van personele regelingen, CAO, ziekte en additionele wetgeving, arbeidsrechtelijke zaken, etc.

Zo'n vaste adviseur levert voordelen op!

  • Voor een lage prijs heeft u een vaste adviseur bij de hand.
  • De adviseur kent uw organisatie en de mensen die er werken.
  • Een vraag is zo gesteld per mail of telefoon en u krijgt binnen 2 werkdagen een deskundig antwoord.
  • Ook voor complexere vragen of beleidsadvies en beleidsontwikkeling kunt u bij uw adviseur terecht. U krijgt dan korting op het geldende standaard basistarief.

 

Het HR Abonnement is er in drie varianten. U kiest voor het abonnement dat het beste bij uw organisatie past. Ik geef u graag meer informatie over de mogelijkheden. Stuur uw gegevens naar info@lemniscaatadvies.nl en u krijgt de informatie z.s.m. toegestuurd. Of neem contact op met Jannie van der Wal via telefoonnummer 06 - 1809 1242.

Ga naar contactformulier

Verder naar HR advies

Verder naar HR interim diensten

Verder naar Coaching